Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

El professor del Departament d'Enginyeria Electrònica, Javier Calpe, premiat en la Nit de les Telecomunicacions Valencianes

  • 12 de juliol de 2019
El professor del Departament d'Enginyeria Electrònica, Javier Calpe, premiat en la Nit de les Telecomunicacions Valencianes

Javier Calpe Maravilla, professor del Departament d'Enginyeria Electrònica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València va ser guardonat ahir 11 de juliol de 2019 amb guardó Teleco Honoris causa en la Nit de les Telecomunicacions Valencianes.

Aquest premi té per objecte distingir a una personalitat en l'àmbit nacional, que, sense ser Enginyer de Telecomunicació, s'haja destacat en la seua trajectòria professional per la promoció de l'Enginyeria de Telecomunicació.

Javier Calpe Maravilla és doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València (1993), Premi extraordinari de Llicenciatura, Professor Titular d'Universitat i forma part del Grup de Processament Digital de Senyals (GPDS).

Ha sigut director del Departament d'Enginyeria Electrònica. Investigador en 40 projectes amb empreses privades i 25 projectes amb finançament públic, la major part d'ells com a investigador principal.

Gràcies a la seua labor de captació de talent, la multinacional Analog Devices Inc. (un dels majors fabricants de semiconductors a nivell mundial) va seleccionar València com a lloc estratègic de creixement.

El premi va ser entregat en l'Acte de Clausura de la Jornada amb assistència del Molt Honorable President de la Generalitat Ximo Puig, Consellers i alts càrrecs de la Generalitat Valenciana i de les Institucions Acadèmiques, representants de Col·legis Professionals i d'Empreses del sector de les Telecomunicacions.