Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Seminari sobre sostenibilitat i digitalització en el sector agrari

  • 31 d’octubre de 2022
Seminari sobre sostenibilitat i digitalització en el sector agrari

El taller de formació col·laborat iva s'impartirà el 22 i el 25 de novembre en l’ETSE-UV.

Des del projecte Erasmus+ SUSTAGRI 4.0 (https://sustagri.eu/), realitzarem el Seminari Internacional “Knowledge Exchange for in Digital Màrqueting to promalnom Sustainability in the Agri-Food Sector”, que tindrà lloc a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, entre els dies 22 i 25 de novembre de 2022. En aquest taller de formació col·laborativa, abordarem les necessitats de formació del sector agroalimentari en termes de sostenibilitat, digitalització i emprenedoria, amb orientació feia les branques formatives de formació professional en el sector agrari i afins.

Aquesta activitat contribuirà a la generació d'un programa formatiu gratuït per a cobrir les necessitats de competències digitals i d'emprenedoria en el sector agroalimentari, principalment en els punts de producció i venda de la cadena de valor, amb l'objectiu d'incrementar la sostenibilitat en el sector i reduir la bretxa digital. Aquest programa està destinat tant a professionals en actiu com a estudiants i formadors de grau mitjà i superior en formació professional, en sectors agrícoles, ramaders, pesquers, forestals, jardineria, mercats locals, eco-turisme o afins.

Aquestes accions venen emmarcades en el projecte Erasmus+ “SUSTAGRI 4.0: Digital Màrqueting to promalnom sustainability in the Agrofood sector”, finançat per la Comissió Europea sota la referència 2021-2-IE01-KA220-VET-000049494, en el marc del Programa d'Associacions Estratègiques per a la Innovació Docent en el Sector de la Formació Professional. Pots trobar més informació en el document adjunt, o en la nostra web https://sustagri.eu/

També et recomane que pugues informar-te de les novetats del projecte a través de les nostres xarxes socials i butlletí de notícies: Newsletter,  TwitterLinkedInFacebookInstagram.