Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Consulta de la borsa i introducció d’ofertes

Les persones interessades en consultar l’oferta d’habitatges disponibles en la borsa d’habitatge de la Universitat de València o les interessades en incloure-hi una nova oferta poden accedir directament.

Al llarg del mes d'agost no s'atendran consultes sobre la borsa d'habitatge. Al setembre reprendrem l'activitat (altes, baixes, renovacions, ... )

Revisió de la borsa

Les dades de l’habitatge estaran a la base de dades durant 30 dies, les dades que no siguen renovades després d’aquests dies, seran automàticament donades de baixa.
Es demana la col•laboració dels usuaris per a que una vegada s’ocupe un pis o les habitacions, ho comuniquen al Servei d’Informació i Dinamització-SeDI.

Renovació, modificació i baixa d’ofertes

Els propietaris que desitgen renovar, modificar o donar de baixa les dades de l’habitatge hauran de comunicar-ho a través dels formularis següents: 

També podran contactar a través de l’adreça electrònica allotjament@uv.es o del telèfon 963 864 771.

Assessoria Universitària Jurídica

Les estudiantes i els estudiants de la Univesitat de València poden fer ús d’aquesta assessoria per a resoldre dubtes sobre el lloguer d’habitatges.

Si opta per venir a estudiar a la Universidad de València, us recomanem dues maneres d´allotjament. Com allotjament permanent, pot triar entre una residència privada o similar, que costa al voltant de 500 euros i un pis (en general, pis compartit amb altres estudiants) al voltant de 150-200 euros por habitació. Hi ha agències privades de contracte d`apartaments. També hi ha diaris, llistes d´allotjaments de la Universidad (CADE), etc, per a cercar per tu mateix i sense pagar, és clar.:

  1. Pis: en València es molt fácil i no molt car llogar una habitació en un pis d´estudiants (en general és més barat i té l´oportunitat d´estar en contacte amb altres estudiants). Normalment, aquests apartaments els lloguen els estudiants directament tractant amb el propietari o l´agència inmobiliària.
     
  2. Residencia de estudiants

-Recomanem visitar aquest lloc web on es pot obtenir informació:

Borsa d'habitatge

-Anuncis en diaris:

http://www.pisocompartido.com/

http://valencia.campusanuncios.com

http://valencia.loquo.com/ca_es

http://comunitatvalenciana.locanto.es/Inmobiliaria-Alquiler/W/

-Altres llocs webs

http://www.uv.es/cade/c/c_ajudes/vivenda/habitatge.htm

També pots una ullada a aquests organismes i empreses: University-World, On-line Properties, Aluni alojamientos, beaposa i Erasmus Students Network.

Allotjament primers dies:

Per als primers dies a la ciutat, si no ha trobat un allotjament, pot allotjar-se en albergs jovenils i hostals / hotels. Aquí donem una llista de possibles allotjaments per asl primers dies, així com una llista de residències: (Més info)

- Albergs y Hostals:

allotjaments.html (a cada allotjament, se li afegeix un enllaç a una imatge de València amb la situació al mapa de la ciutat).

- Hotels

http://www.hotelkey.com/en/

http://www.webtourist.net

http://www.spaindata.com/data/hotelfind.shtml

Campus de Blasco Ibañez: http://www.bedandbreakfasts.es

Campus de Tarongers: http://www.bedandbreakfasts.es/

Campus de Burjassot: http://www.bedandbreakfasts.es/

Informació sobre Valencia

Informació General de València

Informació turística y mapes

Guia carrers (Google maps)

Mapa del Metro / Web Metro

Web EMT (autobusos urbans)

Informació climàtica

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies