Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Exposició de la ETSE

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Jornada Inteligència Artificial: un canvi disruptiu

  13/06/19

  Jornada Intel·ligència Artificial: un canvi disruptiu

  26 de de juny de 2019 de 09:00 a 14:15. Dimecres. Saló d'actes, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, Universitat de València. L’IA és la nova electricitat és una famosa frase d'un dels investigadors més capdavanters en aquest camp. En aquesta jornada mostrarem exemples d'aplicació d'aquesta frase en diversos camps que són: sanitat, empresa, economia i recursos humans (el que es coneix hui dia com people analytics). Diferents empreses mostraran els avantatges competitius que suposa l'aplicació d'aquestes tècniques i el canvi que s'aveïna en els pròxims anys a causa del seu ús.

  [Llegir més]

 • L’ETSE-UV renova l’acreditació de tres dels seus màsters oficials

  12/06/19

  L’ETSE-UV renova l’acreditació de tres dels seus màsters oficials

  L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) ha obtingut la resolució positiva del Consell d’Universitats per a la renovació de l’acreditació de tres dels seus màsters oficials, el Màster Universitari en Enginyeria Química, el Màster Interuniversitari en Enginyeria Ambiental i el Màster Universitari en Enginyeria Electrònica. Amb aquesta renovació, emesa el 5 de juny de 2019 pel Consell d’Universitats, l’ETSE-UV garanteix la validesa del títol i l’actualització del reconeixement que identifica aquests màsters com màsters oficials per als pròxims quatre anys.

  [Llegir més]

 • Professorat de l’ETSE-UV participa en la València 5G week per fer de València la primera ciutat d’Europa amb accés a la xarxa 5G

  11/06/19

  Professorat de l’ETSE-UV participa en la València 5G week per fer de València la primera ciutat d’Europa amb accés a la xarxa 5G

  Entre els dies 17 i 21 de juny tindrà lloc a València la denominada Valencia 5G week amb la celebració del Global 5G Event (G5GE) i de la European Conference on Networks and Communications (EuCNC) al Palau de Congressos, que conta amb la participació de professorat de l’ETSE-UV. Ambdós events formen part de les activitats del conveni Valencia5G subscrit entre la Generalitat Valenciana (GVA), l’Ajuntament de València, la Universitat de València (UV) i la Universitat Politècnica de València (UPV), amb l’objectiu de desenvolupar i promoure la implantació de la xarxa de 5G a la ciutat de València i impulsar una transformació de les comunicacions i l’intercanvi d’informació.

  [Llegir més]

 • L’ETSE-UV obté els segells de qualitat internacional en totes les seues enginyeries

  05/06/19

  L’ETSE-UV obté els segells de qualitat internacional en totes les seues enginyeries

  L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) ha obtingut els segells de qualitat internacional, Eur-Ace® o Euro-Inf, en totes les seues titulacions de grau d'enginyeries. El pròxim dimecres 19 de juny, l'Escola rebrà els segells en la 'III Jornada sobre els Segells Internacionals de Qualitat i el seu desenvolupament en Espanya i Llatinoamèrica', un acte de lliurament organitzat per l'Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i per el Instituto de la Ingeniería de España (IIE), i que tindrà lloc en la seu del IIE, en Madrid, a partir de les 09.30h.

  [Llegir més]

 • El Comité d’Avaluació Externa visita l’ETSE-UV per a avaluar dos dels programes de doctorat del centre

  05/06/19

  El Comité d’Avaluació Externa visita l’ETSE-UV per a avaluar dos dels programes de doctorat del centre

  València, a 4 de juny de 2019.- L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) rebrà la visita del Comité d’Avaluació Externa el pròxim divendres 7 de juny a les 09.00h per a realitzar l’avaluació de dos dels programes de doctorat del centre. L’acte està organitzat per l’Escola de Doctorat i per la Unitat de Qualitat de la universitat.

  [Llegir més]

 • Vols estudiar Enginyeria Informàtica?

  04/06/19

  Vols estudiar Enginyeria Informàtica?

  En l’ETSE-UV pots estudiar el Grau en Enginyeria Informàtica. Descarrega't el nostre fullet informatiu amb les característiques del grau i el pla d'estudis, i segueix navegant per la nostra web per tenir informació més detallada. Accepta el desafiament.

  [Llegir més]

 • 1ª posició en l'U-Ranking per a totes les enginyeries de la Universitat de València

  03/06/19

  1ª posició en l'U-Ranking per a totes les enginyeries de la Universitat de València

  L'edició 2019 de l' U-Ranking d'universitats espanyoles situa a totes les enginyeries de la Universitat de València en la primera posició de la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

 • Vols estudiar Enginyeria?

  29/05/19

  Vols estudiar Enginyeria o Ciència de dades?

  En l’ETSE-UV tenim set graus en Enginyeria: Electrònica Industrial, Electrònica de Telecomunicacions, Informàtica, Multimèdia, Química, Telemàtica i Ciència de Dades. Descarrega't els nostres fullets informatius amb les característiques dels graus i plans d'estudis, i segueix navegant per la nostra web per tenir informació més detallada. Accepta el desafiament.

  [Llegir més]

 • Vols estudiar un màster a l’ETSE-UV?

  29/05/19

  Vols estudiar un màster a l’ETSE-UV?

  A l’ETSE-UV tenim sis màsters: Enginyeria Ambiental, Enginyeria Electrònica, Enginyeria Química, Bioinformàtica, Ciència de Dades i Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils.

  [Llegir més]

 • La Càtedra DAM organitza un seminari sobre sistemes bioelectroquímics

  29/05/19

  La Càtedra DAM organitza un seminari sobre sistemes bioelectroquímics

  La Càtedra DAM per a la Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual de la Universitat de València organitza dijous que ve, dia 6 de juny, un seminari sobre sistemes bioelectroquímics a la sala d'actes de la Facultat de Farmàcia.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies