Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Exposició de la ETSE

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 2a JORNADA OPEN DATA: Open Data i Intel·ligència Artificial: un canvi disruptiu.

  13/09/18

  2a JORNADA OPEN DATA: Open Data i Intel·ligència Artificial: un canvi disruptiu.

  Dijous, 20 de setembre de 2018 Lloc: Saló d'actes de la ETSE-UV (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria) de la Universitat de València (UVEG).

  [Llegir més]

 • AFC: Xerrada

  12/09/18

  AFC: Xerrada "La importància de la prevenció de riscos laborals en el exercici profesional"

  Els joves són el grup d'edat amb major risc de patir un accident de treball, en tots els tipus de contractes: indefinit, temporal, contracte en pràctiques o contracte per a la formació i l'aprenentatge. Per això, es considera necessari promoure iniciatives perquè aquest col·lectiu de nous treballadors/as siga capaç d'identificar, valorar, previndre i controlar els riscos als quals estarà exposat, així com de gestionar les eines públiques o privades per a fer-los front.

  [Llegir més]

 • II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  12/09/18

  II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  Us comuniquem que fins al 21 de setembre es troba obert el termini per a inscriure's en la II Edició del programa e2: ‘Estudiante x Emprenedor’. e2 està orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional.

  [Llegir més]

 • Reunió de benvinguda per als estudiants entrants de mobilitat

  12/09/18

  Reunió de benvinguda per als estudiants entrants de mobilitat

  [Llegir més]

 • La Càtedra DAM convoca el premi al millor treball fi de màster sobre gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual en la UV

  11/09/18

  La Càtedra DAM convoca el premi al millor treball fi de màster sobre gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual en la UV

  S'ha publicat en el DOGV l'extracte de la Resolució de 14 de maig de 2018, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca el premi al millor treball de fi de màster sobre gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Congrés de Biometria a la UV

  10/09/18

  Congrés de Biometria a la UV

  Des de el 19 al 21 de Juny de 2019 la ciutat de València acollirà la XVII Conferencia Española y VII Encontre Iberoamericà de Biometria promogut per la Societat Española de Biometria i ens agradaria que ens acompanyessis.

  [Llegir més]

 • Lliurament de documentació Matrícula alumnat Nou Ingrés

  07/09/18

  Lliurament de documentació Matrícula alumnat Nou Ingrés

  Termini: del 10 al 14 de setembre, Secretaria ETSE-UV.

  [Llegir més]

 • Summer School sobre Machine Learning en La Nau-UV

  04/09/18

  Summer School sobre Machine Learning en La Nau-UV

  El Centre Cultural la Nau de la Universitat de València acollirà el pròxim 13 i 14 de setembre la quarta edició de l'escola d'estiu de Machine Learning a València (VSSML18) organitzada per BigML, VIT Emprende, València Activa i l'Ajuntament de València.

  [Llegir més]

 • Tancament ETSE-UV per obertura del curs 2018-2019

  03/09/18

  Tancament ETSE-UV per obertura del curs 2018-2019

  El pròxim 17 de setembre de 2018 el Centre i les instal·lacions romandran tancades per l'acte d'obertura del curs acadèmic i tancament a nivell general.

 • Cursos de nivell de Física, Matemàtiques i Química

  31/07/18

  Cursos de nivell de Física, Matemàtiques i Química

  L’ ETSE-UV ofereix cursos de nivell de Física, Matemàtiques i Química per a aquells estudiants de nova incorporació que els necessiten.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies