Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

La Càtedra DAM organitza una jornada científica-tècnica sobre l’aigua residual com a font de recursos

  • 6 de novembre de 2019
La Càtedra DAM organitza una jornada científica-tècnica sobre l’aigua residual com a font de recursos

El pròxim 3 de desembre, la Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual de la Universitat de València celebra la II Jornada Científica-Tècnica sobre l’aprofitament de l’aigua residual com a font de recursos. La cita serà en el Saló d’Actes de la Fundació Universitat Empresa-ADEIT en València

En l’acte d’inauguració de la jornada participaran la vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real, la responsable R+D+i de l’empresa Depuración de Agua del Mediterráneo, Laura Pastor, i Alberto Bouzas, director de la càtedra DAM.

L’aprofitament de les aigües residuals tractades suposa un pilar bàsic per promoure un ús més racional de l’aigua. No obstant això, les aigües residuals s’han de concebre no només com una font d’aigua sinó també com una font d’altres recursos com ara energia, nutrients i altres productes de valor afegit. Aquest enfocament s’emmarca en els plantejaments de l’Economia Circular que fomenta un ús més sostenible dels recursos naturals.

La jornada comptarà amb experts en Economia Circular, transferència tecnològica i intel·ligència artificial en el sector de l’aigua. Així mateix, en aquesta jornada, centres de referència en la investigació i el tractament d’aigües residuals urbanes i industrials com IDAEA-CSIC, CIEMAT, ITQ, ICRA, Universidad de Sevilla, Università di Verona i Universitat Politècnica de València repassaran diferents alternatives tecnològiques per al tractament i recuperació de recursos de l’aigua residual.

L’esdeveniment és d’accés gratuït i està dirigit a entitats públiques, professionals del sector de la depuració d’aigües, investigadors i estudiants universitaris afins al tractament de l’aigua residual i la recuperació de recursos inclosos en aquesta. Tota la informació en aquest enllaç.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies