Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

El Comité d’Avaluació Externa visita l’ETSE-UV per a avaluar dos dels programes de doctorat del centre

  • 5 de juny de 2019
El Comité d’Avaluació Externa visita l’ETSE-UV per a avaluar dos dels programes de doctorat del centre

València, a 4 de juny de 2019.- L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) rebrà la visita del Comité d’Avaluació Externa el pròxim divendres 7 de juny a les 09.00h per a realitzar l’avaluació de dos dels programes de doctorat del centre. L’acte està organitzat per l’Escola de Doctorat i per la Unitat de Qualitat de la universitat.

La visita s’emmarca dins del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, que en aquest cas atén als programes de doctorat de l’ETSE-UV en Enginyeria Electrònica, per una banda, i en Tecnologia de la Informació, Comunicació i Computació, per l’altra. El programa de doctorat en Estadística i Optimització i el programa en Teledetecció també seran avaluats pel comité.

La Comissió d’Avaluació Externa, designada per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), està formada per cinc membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els avaluadors i les avaluadores s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en ells: equips directius, comissions acadèmiques, professorat, doctorands i doctorandes i titulats i titulades. 

L’ETSE-UV reuneix les titulacions i els especialistes en enginyeria i ciència de dades de la Universitat de València en el campus de Burjassot-Paterna. L’escola ofereix un total de 7 graus especialitzats en Informàtica, Telemàtica, Multimèdia, Electrònica de Telecomunicació, Electrònica Industrial, Enginyeria Química i Ciència de Dades, implantat aquest últim en el curs 2018-2019. L'ETSE-UV també oferta diversos títols de màster oficials així com títols propis d'especialització professional en diversos camps de l'enginyeria i la ciència de dades.