Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

L'equip SENSE 3 de l’ETSE-UV guanyador del Cajamar University Hack 2018

  • 19 d'abril de 2018
L'equip SENSE 3 de l’ETSE-UV guanyador del Cajamar University Hack 2018

El Departament de recerca i metodologia comercial del Grup Cooperatiu Cajamar ha dut a terme la major competició analítica de dades online d'Espanya, el Cajamar University Hack2018.

Cajamar UniversityHack 2018 és un esdeveniment dirigit específicament als alumnes dels millors centres formatius en Data Science d'Espanya.

Dijous passat 12 d'abril es va celebrar la final del Cajamar UniversityHack 2018, un datathon online sobre la base de dades bancàries reals del Grup Cajamar orientats als millors centres formatius en Data Science. 

SENSE 3, compost pels alumnes del Màster en Ciència de Dades de l’ETSE-UV, Julián Ballesteros i Alberto Oteo van ser els guanyadors en l'edició Reto Wefferent Card Analytics. En aquesta competició l'objectiu era desenvolupar una eina de visualització de fàcil maneig usant dades pròpies de Cajamar i altres externs a definir pels participants.

Enllaç a la presentació del projecte: https://t.co/gXqehO2UBh
Enllaç a web Cajamar: http://www.cajamardatalab.com/datathon-cajamar-universityhack-2018/ganadores/

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies