Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L’IDAL organitza una jornada sobre Intel·ligència Artificial en l’ETSE-UV amb el patrocini de Baleària

  • 13 de juny de 2019
L’IDAL organitza una jornada sobre Intel·ligència Artificial en l’ETSE-UV amb el patrocini de Baleària

L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) acollirà, el pròxim dimecres 26 de juny, la jornada ‘Intel·ligència artificial. Un canvi disruptiu’ sobre intel·ligència artificial (IA) i la seua situació actual, organitzada pel Intelligent Data Analysis Laboratory (IDAL) i patrocinada per l’empresa Baleària. Totes les activitats tindran lloc en el saló d’actes de l’ETSE-UV. L’entrada és gratuïta prèvia inscripció en la web especifica de la jornada.

La jornada comptarà amb un total de quatre taules redones i una conferència. A les 09.00h se celebrarà l’apertura amb la presència de María Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València, Adolfo Utor, president de Baleària i Emilio Soria, director del Máster en Ciència de Dades de l’ETSE-UV. A les 09.45h començarà la conferència ‘Humanitat 2.0: aplicant IA’ a càrrec d’Emilio Soria. Els representants de l’IDAL, de Santa Bárbara Smart Health i de QUIBIM, seran els encarregats de celebrar la primera taula redona de la jornada, a les 10.25h, centrada en la relació de la IA i la salut.

A les 11.30h, la segona taula redona, ‘IA en la industria’, estarà a càrrec de representants d’Everis, de Capgemini i de Tinámica. A continuació, a les 12.15h, els representants de Bolsas y Mercados Españoles (BME), PLEXUS, Management Solutions i Orange profunditzaran en la presència de la intel·ligència artificial en el món empresarial. Finalment i per a concloure amb les activitats de la jornada, l’última taula redona, sobre ‘People Analytics’ i amb la participació de CEPSA, Telefónica i Naturgy, tindrà lloc a les 13.15h.

“La IA és la nova electricitat” és una famosa frase d'un dels investigadors més capdavanters en el camp de la intel·ligència artificial. L'objectiu de la jornada passa per mostrar exemples d'aquesta aplicació tecnològica en diversos camps com la sanitat, l’empresa, l’economia i els recursos humans (el que es coneix hui en dia com people analytics). En les taules redones les empreses participants parlaran dels avantatges que suposa l’aplicació d’aquestes tècniques i el canvi previsible del seu ús a mitjà i llarg termini.

 

Més informació: https://idal.uv.es/IA_2019/