Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

JORNADA: “El Sector Audiovisual vist pels Enginyers”

  • 15 d’octubre de 2019
JORNADA: “El Sector Audiovisual vist pels Enginyers”

Si el sector audiovisual està caracteritzat per la seua contínua evolució i creixement, això està sent particularment significatiu en els últims temps.

El Col·legi Oficial i Associació de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (COGITCV/ AGITCV) ha organitzat una interessant jornada en la qual es pretén oferir una visió global del sector i visibilitzar la labor que en ell realitzen els enginyers.

La jornada, que se celebrarà el dia 18 d'octubre al Campus de Gandia de la UPV, comptarà amb una nodrida representació d'enginyers del sector: directius, gestors, projectistes, investigadors, desenvolupadors, etc. Tots ells representants de diferents entitats: administracions i empreses públiques, associacions professionals, universitats, centres d'investigació i una gran varietat d'empreses privades de diferent grandària, regió geogràfica i modalitat.

Els seus enginyers compartiran amb els assistents coneixements, opinions i informació d'interés a través de diferents ponències i sessions interactives agrupades per blocs temàtics:

•             Enginyeria i Mitjans de comunicació (Generalitat Valenciana, À Punt Media)

•             Sonorització (Tecno-Star, Equipson, d&B, DAS)

•             Innovació en la Producció i Distribució de continguts (Abacanto, Editorial Prensa Ibérica, Cellnex Telecom)

•             Integració i innovació audiovisual (AVIXA, Cinemanext, Medip Health, Brainstorm3D, Fundació i2CAT & Universitat de València)

L'obertura de la jornada serà a càrrec de Diana Morant (Alcaldessa de Gandia) i José Manuel García Duarte (Director General TIC de la GVA).

Per al tancament es comptarà amb una taula redona d'innovació en la qual participaran els representants de les diferents universitats valencianes.

 

Podeu descarregar el programa amb la informació detallada ací: Programa

 

Dia: Divendres 18 d'Octubre de 2019

Horari: De 9.00 a 17.30 hores

Localització: Sala de Conferències del Campus de Gandia – UPV

Preu (inclou entrada, coffee break i modere tipus còctel):

Col·legiats i pre-col·legiats           GRATIS

Resta d'assistents            10€

Més informació: https://itelecos.es/evento/jornada-av/