Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Jornada Universitària en el Agile Delivery Center de Capgemini

  • 17 d’octubre de 2018
Jornada Universitària en el Agile Delivery Center de Capgemini

La Càtedra Capgemini - UV us convida a la Jornada Universitària de portes obertes que organitza el Agile Delivery Center de Capgemini dimecres que ve 24 d'octubre en les seues oficines de l'Edifici Europa.

Horari: de 10h a 14h.

L'objectiu és donar a conéixer el nou centre tecnològic internacional del Grup Capgemini i que pugueu conéixer les oportunitats professionals que ofereixen per a estudiants d'últim curs en enginyeria i ciència de dades.

El AD Center és una nova unitat dedicada exclusivament a projectes internacionals de desenvolupament d'aplicacions, seguint metodologies Agiles (Agile Delivery Center) i tecnologies capdavanteres en el mercat.

https://www.capgemini.com/es-es/service/agile-delivery-center-valencia/

La jornada es planteja com una activitat en la qual l'alumnat de l’ETSE-UV podrà endinsar-se en el AD Center, conéixer els projectes de la mà dels seus líders i les novetats de l'enginyeria del programari amb les quals treballen  actualment.

L'agenda de la jornada consistirà en:

- Presentació del AD Center i tipus de projectes

- Activitat en grups per a conéixer-nos millor

- Coffe break

- Màster Class de la mà d'un dels referents del món tecnològic

- Procés d'entrevistes

 

Els interessats i les interessades poden confirmar la seua assistència enviant un correu a recruiting.adcenter-valencia.es@capgemini.com amb assumpte " Asistencia evento Jornada universitaria ".