Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Quasi 1500 estudiants de secundària faran pràctiques en els laboratoris de l'ETSE-UV

  • 10 de gener de 2020
Quasi 1500 estudiants de secundària faran pràctiques en els laboratoris de l'ETSE-UV

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) desenvolupa, com ve fent des de fa deu anys, un conjunt de tallers en els quals quasi mil cinc-cents estudiants principalment de batxillerat, i també alguns de cicles formatius, realitzaran pràctiques en els laboratoris adaptades al seu nivell educatiu, tenint a més ocasió de conèixer els estudis i les instal·lacions d'aquesta Escola situada en el campus de Burjassot de la Universitat de València.

Aquesta activitat és fruit del treball coordinat de la ETSE-UV amb el professorat d'ensenyament secundari amb l'objectiu de conjuminar esforços per a millorar la qualitat docent en els camps de la informàtica i la tecnologia i per a motivar als estudiants cap al treball experimental i l'enginyeria i ciència de dades..

En els tallers, que es desenvoluparan del 13 al 17 de gener i per als quals la demanda ha triplicat l'oferta de places disponibles (per la qual cosa s'ha augmentat en la mesura que siga possible els dies i places previstos), els estudiants participaran en tallers d'informàtica i multimèdia, d'electrònica industrial i de telecomunicacions, i de tecnologia química i processos industrials i ciència de dades. En els camps d'informàtica i multimèdia realitzaran tallers de gestió de portals web, de desenvolupament de videojocs, de realitat augmentada així com d'introducció a la programació de dispositius mòbils amb app inventor. En els tallers d'electrònica industrial i de telecomunicacions, els i les estudiants podran practicar la robòtica amb Lego Mindstorms, la generació d'efectes d'àudio digital en temps real, la instrumentació i mesura amb diversos sensors, la telefonia i veu IP, o conèixer els fonaments de les energies renovables. En els tallers de tecnologia química i processos industrials els i les estudiants fabricaran un gel de bany o treballaran les operacions de separació de la indústria obtenint olis essencials i als tallers de Ciència de Dades es proposen tallers per al tractament de dades i el projecte Stat Wars (finançat amb fons públics pel FECYT).

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies