Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

TFG d'estudiant del Grau en Enginyeria Multimèdia de l’ETSE-UV guardonat per la seua qualitat lingüística en anglès

  • 19 de desembre de 2019
TFG d'estudiant del Grau en Enginyeria Multimèdia de l’ETSE-UV guardonat per la seua qualitat lingüística en anglès

Manuel Novella Doménech, estudiant del Grau en Enginyeria Multimèdia en la ETSE-UV ha sigut un dels guardonats en els V Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels millors treballs fi de grau i de màster en valencià i anglès.

El Treball Fi de Grau de Manuel, titulat “Comparative analysis of diverse reinforcement learning algorithms” i dirigit pel professor Francisco Martínez Gil, va obtindre així mateix una qualificació d'Excel·lent (10). El treball analitza diversos entorns de simulació en els quals aplica diferents algorismes d'Aprenentatge per reforç perquè l'agent simulat aprenga a fer la tasca que se li encarrega (mantindre en equilibri un pal el major temps possible, controlar un allunatge d'una nau, aprendre a caminar...).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies