Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Visita d'estudiantat de l’ETSE-UV a l'empresa PowerElectronics

  • 12 de novembre de 2018
Visita d'estudiantat de l’ETSE-UV a l'empresa PowerElectronics

Dijous passat 25 d'octubre estudiants de tercer curs del Grau en Enginyeria Telemàtica, van visitar les instal·lacions al Parc Tecnològic de Paterna de l'empresa PowerElectronics.

PowerElectronics és una empresa de servei i fabricant d'electrònica de potència. Oferim un ampli portfolio d'arrancadors i variadors de velocitat de baixa i mitjana tensió, així com d'inversors i estacions solars. Estem presents en tot el cicle de vida del producte, des del layout de la seua instal·lació fins a l'assistència tècnica post venda, amb un tracte proper, flexible i adaptat a les seues necessitats, la qual cosa ens permet entaular relacions de llarga durada amb els nostres clients i prescriptores del sector industrial i solar fotovoltaic.

Van ser acompanyats pel professor José Torres (subdirector de l’ETSE-UV).

La Universitat de València i PowerElectronics tenen un conveni de col·laboració amb la finalitat de desenvolupar projectes conjunts tant en el camp de la investigació, desenvolupament i innovació com en el camp de la formació d'especialistes mitjançant beques, pràctiques i aprofitament de material tècnic i també en el desenvolupament de la carrera professional.

Imatges: