Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Visita dels Panells d'Acreditació Internacional dels Graus de l’ETSE-UV

  • 2 de juliol de 2018
Visita dels Panells d'Acreditació Internacional dels Graus de l’ETSE-UV

Els pròxims 4 i 5 de juliol, l’ETSE-UV rep la visita dels comitès que han d'avaluar els graus en Enginyeria Química, Enginyeria Electrònica Industrial i Enginyeria Electrònica de Telecomunicació per a obtenir el segell internacional de qualitat EUR-ACE® i els graus en Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia per al segell internacional de qualitat Euro-Inf.

Cadascuna de les Comissions d'Avaluació Externa estarà formada per 5 membres, tres acadèmics, un estudiant i un expert professional, proposats per ANECA, el Instituto de la Ingeniería de España, el Consejo General de Colegios Oficiales de Ingeniería Técnica en Informática i el Consejo General de Colegios Oficiales de Ingeniería Informática, responsables dels programes Sello Internacional de Calidad.

Durant la visita, els panells s'entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat; professorat; equips directius; comitès d'autoavaluació; egressats i egressades; i, ocupadors i ocupadores. Així mateix, realitzaran un recorregut per les instal·lacions de l’ETSE-UV amb la finalitat de valorar la dotació i qualitat dels espais dedicats a la docència.

Tots dos Segells Internacionals són certificats concedits a una universitat respecte a un títol d'Enginyeria de Grau o Màster avaluat segons una sèrie d'estàndards definits, d'acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l'Espai Europeu d'Educació Superior. Els reconeixements de Segell Internacional els atorga ANECA com agència autoritzada per la European Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE) en el cas del Segell EUR-ACE®, i per la European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE) en el Segell Euro-Inf.