Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Xerrada ‘Professional Girls4STEM’ dedicada a Tu Youyou

  • 18 de desembre de 2019
Xerrada ‘Professional Girls4STEM’ dedicada a Tu Youyou

Dijous 19 de desembre a les 19:00h en el Saló de Graus de ADEIT.

S'acaba l'any i per a celebrar-lo, res millor que assistir a l'última xerrada de 2019 del projecte Girls4STEM dedicada a Tu Youyou (Premi Nobel Medicina 2015)

 

En la xarrada participen com a ponents 4 expertes STEM:

•         Arantza Barcena, Enginyera d'Organització Industrial en @sesderma i creadora de http://familysupplychain.com i http://donandovoy.wordpress.com (@arantza_barcena)

•         María Marquez, Investigadora en sostenibilitat i valoració industrial (@marquez_aguilar)

•         Emília Matallana, Catedràtica en Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València (@EmiliaMatallana)

•         Yolanda Olcina, Experta en la gestió de la Seguretat, Salut i Medi Ambient (@UnivarSolutions)

 

La inscripció (https://www.uv.es/girls4stem/tuyouyou.html)  és gratuïta i permet la degustació d'aigua, refrescos i snacks gràcies als nostres patrocinadors.

Aquesta xerrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l’ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat, dins de les línies estratègiques del Pla d'Igualtat de la Universitat de València.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglès) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques, intentant així reduir la seua baixa representació en aquestes disciplines. Per a això, es busca crear referents femenins de proximitat visibilitzant del paper de les dones en STEM i donant a conèixer a què dediquen el seu dia a dia mitjançant activitats divulgatives i d'oci, com són precisament, les Xerrades Professional Girls4STEM.

En la web del projecte (www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

Projecte finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología