Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Resum Fira Experimenta Edició XIV

  • 1 d’octubre de 2019
Image de la noticia

La XIV Fira-Concurs Experimenta es una fira científica de caràcter internacional organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València en col·laboració amb la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología-Ministeri de Ciència i Innovació (FECYT-MICIN) i altres entitats (*). Convertim a l'alumnat d'ensenyament secundari en protagonistes actius i creatius i en divulgadors de la ciencia. Enguany es celebra el diumenge 7 d'abril de 2019 en el Museu de les Ciències de València (CAC). Aqui trobes recollida tota la informació:

Recomanem llegir aquesta guia. Aqui pots trobar exemples de fitxes  (Experimenta 2018) i aqui trobes els criteris de valoració del jurat.

Secretaria tècnica: experimenta@uv.es

Colaboracions (*): Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia - Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT-MICIN), Museu de les Ciències Príncep Felipe, Ajuntament de València, IFIC-Excelencia S. Ochoa, Real Societat Espanyola de Física, Càtedra de Divulgació de la Ciència (UV), Delegació per a la Incorporació a la UV, Centre de Formació i Qualitat (UV), Unitat d'Igualtat (UV), Grup de Treball de Física Arquímedes, Projecte Scienceflows, Grup Especialitzat d'Ensenyament de la Física (RSEF), i altres entitats externes entre les que destaquen Caixa Popular, APTCV, Analog Devices, Prodel, Ventus, Droide i Mas y Mas