Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Crida per a propostes d’article en ‘Quaderns de Filologia’

  • 12 de novembre de 2020
Image de la noticia

La revista Quaderns de Filologia, publicada per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, ha obert una crida per a la presentació de propostes d’articles per als volum de 2021 d’Estudis Lingüístics i Estudis Literaris.

L'edició de 2021 de QF-Estudis lingüístics té com a eix "Els discursos de gènere, violència i desigualtat social en l’era de la comunicació (digital)", i l’edició estarà a càrrec de Sergio Maruenda, Dolors Palau i Maite Taboada. Per la seua part, QF-Estudis literaris portarà per títol les "Contrafigures de la violència. Imàgens, relats i arquetipus de la perpetració dels crims del franquisme des d'una perspectiva comparada", i estarà dirigida per Violeta Ros, María Rosón i Lurdes Valls.

Els dos volums de Quaderns de Filologia estan indexats a Scopus i el plaç de presentació de propostes finalitza el pròxim 22 de desembre. D’acord amb les normes de la publicació, la col·laboració de membres de la Facultat no pot excedir del 20% del total dels capítols publicats en cada secció.

-QF-Estudis lingüístics

-QF-Estudis literaris

-Propostes