Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Doble Titulació "Màster Universitari en Traducció Creativa i Humanística & Master Traduction multimédia"

  • 23 de novembre de 2022
Image de la noticia

La Universitat de València i la Université de Bourgogne, Dijon (França) acorden establir el Programa de Doble Titulació "Màster Universitari en Traducció Creativa i Humanística & Master Traduction multimédia".

El Programa de Doble Titulació té una duració de quatre (4) semestres a temps complet (2 anys acadèmics), amb un total de 30 crèdits ECTS per semestre, la qual cosa suposa un total de 120 crèdits ECTS

El Programa de Doble Titulació ofereix cursos en les dues Universitats associades, amb la següent distribució per a tots els estudiants: 1r i 3er semestre en la Université de Bourgogne; 2n i 4t semestre a la Universitat de València, respectivament en 4t curs del Grau en Traducció i Mediació Interlingüística i en el Màster en Traducció Humanística i Creativa.

Els graduats del Programa de Doble Titulació obtenen els següents títols:

- UV: "Màster Universitari en Traducció Creativa i Humanística" atorgat per la Universitat de València en els itineraris de francés o anglés.

- UB: Menció " Master Traduction et Interprétation, parcours Traduction multimédia" atorgat per la Université de Bourgogne, Dijon.

Les llengües de treball de tots els estudiants són francés, espanyol i anglés.

Contactes acadèmics:

Laureano.montero@u-bourgogne.fr

Evelio.minano@uv.es

Llista d'enllaços: