Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Convocatòria Advanced Grant 2023 ERC

  • 23 de desembre de 2022
Convocatòria Advanced Grant 2023 ERC
Convocatòria Advanced Grant 2023 ERC

S’ha publicat la convocatòria del programa de treball 2023 del Consell Europeu de Recerca (ERC) anomenada Advanced Grant, dins el programa marc europeu de recerca i innovació Horitzó Europa. Romandrà oberta fins al 23 de maig de 2023.

La convocatòria està adreçada a científics i científiques sèniors en el sentit que s’espera que els/les sol·licitants siguen investigadors/es en actiu amb fites significatives en els darrers deu anys. L’avaluació es basa en l’excel·lència científica de la persona investigadora i el seu projecte.

La subvenció europea serà de fins a 2,5 milions d’euros per projecte per a un període màxim de 5 anys. Hi ha la possibilitat d’obtenir fins a 1 milió d’euros addicional sota determinades circumstàncies. D’altra banda, els ajuts de l’ERC cobreixen el 100% dels costos directes elegibles, més una contribució del 25% de costos indirectes.

En cas d’estar interessat/da a estudiar les possibilitats que t’ofereix aquesta convocatòria, la Secció d’R+D+I Internacional, pertanyent al Servei de Transferència i Innovació, posa a disposició del personal investigador de la Universitat de València els seus serveis de suport a la preparació de la proposta. Ens pots contactar mitjançant la nostra adreça sti.internacional@uv.es o el telèfon 96-3983621.

A més a més, ja et pots inscriure als webinaris organitzats pels punts de contacte nacional de l’ERC (Oficina Europea FECYT), que tenen com a objectiu ajudar a la preparació de les propostes. La informació completa sobre la convocatòria la pots trobar al Programa de Treball 2023 de l’ERC.

Eurorecerca