Logo de la Universitat de València Logo del portal

FIRA-CONCURS EXPERIMENTA

Els participants poden concebre i realitzar un projecte experimental o tecnològic que pose de manifest algun principi físic o la seua aplicació i exposar-lo i explicar-lo en una fira oberta al públic, que es també un concurs i finalitza amb el lliurament dels premis. Aquesta activitat forma part del conjunt d’iniciatives Experimenta, destinades a promoure una millora de l'aprenentatge de la Física amb especial atenció a la observació dels fenòmens naturals i la experimentació.

 

Destinataris: estudiants de secundària (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà), individualment o en grup de quatre (màxim) i amb la supervisió d’un professor/a.

Termini d’inscripció i presentació de propostes: fins al 10 de FEBRER DE 2019  inclòs (ampliat)

Data i lloc de realització: La fira oberta al públic es celebra el 7 d'abril de 2019.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Coordinació: Chantal Ferrer

Col•laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüistica i Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa), Centre de Formació i Qualitat, Càtedra de Divulgació de la Ciència, Unitat d'Igualtat,  Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia, Museu de les Ciències Príncipe Felip, Real Societat Espanyola de Física i altres entitats externes.

Contacteexperimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta 

 

TALLER FISICALANDIA PER A XIQUETES I XIQUETS  

En el taller Fisicalandia, els més menuts podran muntar i comprendre demostracions senzilles de física pensades per a ells amb l’ajuda dels nostres monitors i monitores.

Destinataris: xiquetes i xiquets, preferentment de 3 a 8 anys, acompanyats dels seus tutors

Inscripció: no n’hi ha.

Dates de realització: el 7 d’abril de 2019 (matí) en el Museu de les Ciències de València.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Col·laboració: Museu de les Ciències Príncep Felipe i Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, Coordinació: Chantal Ferrer

Contacte: experimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta i www.uv.es/fisica (>> “Activitats per a batxillerat”).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies