Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

SAITABI. Revista de la Facultat de Geografia i Història és una revista multidisciplinar que publica un volum bienal dedicat a temes d’investigació en Geografia, Història, Història de l’Art, Biblioteconomia, Documentació i Patrimoni cultural.
Després d’una llarga història, amb el número 62 63 de SAITABI. Revista de la Facultat de Geografia i Història, corresponent als anys 2012-13, s’enceta una nova etapa marcada pel clar objectiu de millorar la seua posició dins dels Indicadors de qualitat de les publicacions científiques i la seua visibilitat al sí dels ambients de la recerca en Humanitats i Ciències Socials.
Amb aquesta intenció, per tal d’assegurar la qualitat de les contribucions d’una manera rigorosa i objectiva, per primera vegada s’ha implementat el procés d’avaluació per pars mitjançant el sistema del doble cec. També, d’acord amb els criteris d’avaluació de la qualitat del Ministeri de Ciència i Innovació hom ha començat el procés d’obertura i internacionalització del Consell de redacció i del Consell assessor, tot integrant especialistes de les diverses àrees de coneixement que s’integren a la revista. Alhora, per tal de millorar la seua visibilitat, tots els articles de SAITABI. Revista de la Facultat de Geografia i Història estan disponibles al Repositori de contingut lliure de la Universitat de València RODERIC.

  •  Direcció:

Director: Josep Montesinos Martínez
Degà de la Facultat de Geografia i Història
Secretàri: Manuel Lomas Cortés
Secretàri de la Facultat de Geografia i Història

  •  Contacte:

Facultat de Geografia i Història
Avda. Blasco Ibáñez, 28
46010 València
saitabi@uv.es