Logo de la Universitat de València Logo Gerència Logo del portal

Instrucció sobre la gestió dels rebuts de matrícula del curs acadèmic 2023-2024

  • 26 de maig de 2023
Image de la noticia

La Gerència i el Vicerectorat d’Estudis han emés la Instrucció IUV 2/2023 sobre la gestió dels rebuts de matrícula del curs acadèmic 2023-2024.

La instrucció regula les modalitats de pagament, els terminis, les normes específiques per a l'estudiantat sol·licitant de beques, els procediments en el cas d'impagaments, i les excepcions per als estudis conduents a l'obtenció de títols oficials de màster i de doctorat, que es podran abonar per transferència. 

Les modalitats ordinàries de pagament són amb targeta de crèdit o domiciliació. En el cas de pagament amb targeta de crèdit l’estudiantat indicarà en la seua matrícula aquesta opció, no sent necessari registrar cap informació sobre la targeta. Així mateix, marcarà si vol pagar en un, dos o huit terminis. Els rebuts s’emetran en les mateixes dates que els rebuts domiciliats. L’estudiantat podrà consultar els rebuts emesos i fer els pagaments en la plataforma de pagament en línia de la Seu Electrònica de la UV en el termini de set dies des de l’emissió. S’enviaran a l’estudiantat avisos de l’emissió dels rebuts per tots els mitjans electrònics disponibles: secretaria virtual, adreces de correu i aplicacions mòbils.

La modalitat de pagament domiciliat es podrà efectuar en el compte de qualsevol entitat bancària de la zona única de pagament en euros amb les següents opcions:

  • Pagament en un únic termini per l'import total de la matrícula. Es girarà un únic rebut per l’import total de la matrícula que es carregarà per l’entitat bancària la primera setmana del mes d’octubre de 2023.
  • Pagament fraccionat en dos terminis. El primer rebut es carregarà la primera setmana del mes d’octubre de 2023 i el segon rebut la segona setmana de gener de2024.
  • Pagament fraccionat en huit mensualitats. En aquest cas els rebuts es carregaran entre els mesos de setembre de 2023 i abril de 2024.
  • Per a les matrícules que es realitzen després de setembre de 2023, el primer rebut es girarà quan es formalitze la matrícula. En cas de sol·licitar-se el pagament en huit mensualitats, l’import total de la matrícula es repartirà proporcionalment en els rebuts que resten fins al mes d’abril de 2024.

La generació de rebuts es farà de forma automàtica al venciment de cada termini o mensualitat. Les taxes administratives, incloent-hi la targeta universitària, es tramitaran en un rebut independent que es generarà la tercera setmana de setembre. Aquestes taxes no són susceptibles de devolució.

 

 

Llista d'enllaços: