University of Valencia logo Logo Head Office Logo del portal

Instrucció de la Gerència sobre el tancament de les operacions de comptabilitat de l'exercici 2022

  • November 11th, 2022
Image de la noticia

La Gerència de la UV ha dictat la instrucció IUV 3/2022 sobre les operacions de tancament de la comptabilitat de l'exercici 2022, amb la qual regula les operacions de tancament de l'exercici relatives a la comptabilitat del pressupost de despeses, ingressos i operacions no pressupostàries de la UV. Amb aquesta finalitat es fixen, entre altres, els terminis per a la tramitació dels procediments comptables.

Pel que fa als terminis generals d'expedients de despeses de contractació menor, les comandes de béns i les prestacions de servei a executar en l'exercici 2022 es realitzaran fins al 2 de desembre de 2022. De la mateixa manera, la instrucció fixa els terminis per als expedients de despeses relatives als fons de caixa fixa i a justificar, despeses de pagament per nòmina; beques, ajudes i premis, béns inventariables, compensacions internes, expedients centralitzats de contractació administrativa, despeses amb pagament a l’estranger, i comptes corrents autoritzats per a la gestió de congressos. Així mateix, descriu els procediments a seguir a l'hora de comptabilitzar autoritzacions i compromisos de despesa, despeses pendents de pagament d'exercicis tancats, o canvis d'imputació de despeses. 

En tres disposicions addicionals estableix la norma fiscal per a 2023, l'actualització de l'inventari i la forma de remetre la documentació als serveis corresponents.