Universitat de ValènciaInstitut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral Logo del portal

Informe: Els canvis de la taxa d'incapacitat temporal abans, durant i després de la crisi econòmica

  • 3 de maig de 2021
Image de la noticia

El dia 27 d'abril s'ha presentat l'informe Els canvis de la taxa d'incapacitat temporal abans, durant i després de la crisi econòmica que s'ha realitzat sota la direcció del Prof. Jose M. Peiró en el fòrum de Salut i Absentisme Laboral. 

https://umivale.es/salud-y-absentismo-laboral/convenio-universidad-valencia-umivale/estudio-cualitativo-evolucion-incapacidad-temporal

En aquest informe analitzem la suposada connexió entre el cicle econòmic i la taxa d'incapacitat temporal, matisant els mecanismes subjacents a nivell de les persones treballadores, de l'organització i del sistema sanitari.

Aqueix aprenentatge sobre la crisi econòmica i recuperació dels anys 2007-2019 ens facilita un millor enteniment de noves situacions de crisis.

Les empreses associades a Umivale poden accedir a aquest informe en Umivale empresa, la plataforma digital per a empreses i despatxos.