Universitat de ValènciaInstitut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral Logo del portal

Seminari: The Chemistry Between Us: Illuminating Complementarity Effects in Interpersonal Assessment via Moment-to-Moment Analyses - Filip Lievens

  • 30 de novembre de 2023
Image de la noticia

Dijous que ve 30 de novembre el professor Filip Lievens (Singapore Management University) impartirà la xarrada "The Chemistry Between *Us: Illuminating Complementarity Effects in Interpersonal Assessment via Moment-to-Moment Analyses".

Breu resum:
En els mètodes d'avaluació i selecció de talents (per exemple, entrevistes, simulacions de jocs de rols), les interaccions interpersonals exercixen un paper central. Les habilitats interpersonals dels sol·licitants generalment s'avaluen mitjançant un avaluador retrospectiu d'un sol punt o autoavaluacions. Això pot resultar problemàtic. En esta presentació, s'utilitza la lent de la Teoria de la Complementarietat Interpersonal per a avançar en la nostra comprensió de la dinàmica interpersonal en mini exercicis del centre d'avaluació (és a dir, jocs de rols múltiples i accelerats) a través d'un examen detallat de com es desenvolupa contínuament el comportament.

Filip Lievens és professor Lee Kong Chian de Recursos Humans en la Singapore Management University. També és professor honorari de la Universitat de Ciutat del Cap i professor convidat en la Universitat de Gant. El professor Lievens estudia l'adquisició i avaluació del talent en les organitzacions. Els temes específics inclouen juí situacional, adaptabilitat i marca de l'ocupador.

Està classificat entre l'1% dels millors científics del món en negocis i gestió. El seu treball ha sigut publicat, entre altres, en Annual Review of Psychology, Journal of Applied Psychology, Personnel Psychology, Journal of Management i Annals of Academy of Management. Actualment, forma part del consell editorial de, entre altres, Journal of Applied Psychology and Personnel Psychology. La seua investigació ha sigut honrada diverses vegades amb diversos premis a la seua carrera i contribucions.

Lloc: Saló de Graus de la Facultat, a les 12h.