Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

La Universitat d'Almeria atorga la seua medalla en Psicologia al professor Vicente Martínez Tur

  • 4 de març de 2022
Image de la noticia

El professor de la Universitat de València Vicente Martínez-Tur ha rebut la medalla de Psicologia en la Universitat d'Almeria per la seua destacada trajectòria científica i docent.

Vicente Martínez-Tur (Tavernes de la Valldigna, 1970) és Catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions a la Universitat de València, membre del IDOCAL (Institut d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral de la Universitat de València) i director del Departament de Psicologia Social. Coordina una intensa activitat investigadora i de transferència en centres per a persones amb discapacitat intel·lectual, des de la Psicologia de les Organitzacions.

El professor Martínez Tur ha sigut secretari general de la European Association of Work and Organizational Psychology i en l'actualitat és president-electe de la International Association of Applied Psychology (IAAP-Division 1). Coordina, així mateix, l'informe internacional de la IAAP ("This works in my plau!") sobre la contribució de la Psicologia del Treball i les Organitzacions als objectius de desenvolupament sostenible considerant el context de cada regió en el món.

Font: UV noticies