Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

III Jornades de Neurociències 2018

  • 9 de maig de 2018
Cartell de les jornades

Els dies 10 i 11 de maig es celebren les III Jornades del P.D. en Neurociències (3142) en què els / les doctorands / es s'exposen els objectius i avanços dels estudis que estan duent a terme en la seua formació investigadora, amb l'assistència del directors / es i tutors / es representatius d'importants grups d'investigació d'àrea . Es tracta d'un P.D. interfacultatiu amb un enfocament eminentment interdisciplinari, que té en aquestes Jornades un exponent clar de la diversitat i complementarietat de les tècniques d'estudi per a la consecució dels objectius concrets plantejats en aquestes disciplines.

El Programa de Doctorat de Neurociències (3142) va resultar de l'adaptació a l'EEES del Programa de Doctorat en Neurociències de la UV (Programa amb Menció cap a l'Excel·lència, MEE2011-0485). Aquest programa va ser, al seu torn, resultat de la fusió de dos programes previs amb menció de qualitat, obtinguda en la primera convocatòria i mantinguda fins a la seua fusió final (MCD 2003-00158; MCD2003-00120): el P.D. de Neurociències Bàsiques i Aplicades (interdepartamental) i P.D. Interuniversitari de Neurociències (Universitats de Múrcia i València).

El PD en Neurociències aglutina, al costat de grups de quatre facultats de la UV (Biològiques, Medicina, Farmàcia i Psicologia), altres centres i grups actius i rellevants en el camp de les Neurociències: CSIC-IBV, CIPF, IISLAFE, INCLIVA i UJI . La vocació del programa ha estat i és la transversalitat de manera que en la major part d'equips hi ha membres procedents de diferents àrees de coneixement permetent proporcionar un enfocament multidisciplinari a la seva temàtica i línia particular.