Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Seminari "General Data Protection Regulation: legal impact on Human Resources"

  • 6 de febrer de 2018
Ricard Martínez Martínez
Ricard Martínez Martínez, ponent del seminari.

Es celebrarà el pròxim divendres 9 de febrer al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de 9 a 12:30. Ha sigut organitzat en cooperació amb la direcció de Microsoft per Privacitat i Transformació Digital.

Resum

 

Les Normes Generals de Protecció de Dades tindran un impacte significatiu en la gestió dels recursos humans. L'objectiu d'aquest seminari és conèixer els aspectes bàsics d'aquesta regulació. Aquesta formació també proporcionarà una consciència bàsica sobre la protecció de dades. La formació en aquest àmbit és de gran utilitat professional.

Ponent

 

Ricard Martínez Martínez: Doctor en Dret per la Universitat de València. Ha dedicat la seva recerca a estudiar les lleis fonamentals en matèria de protecció de dades i també a diferents aspectes relacionats amb els efectes de les tecnologies de la informació i la comunicació i la vida privada.