University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Portal de vídeo (docenciavirtual.uv.es)

DocenciaVirtual és el portal de vídeo de la UV que permet pujar vídeos i elements multimèdia que posteriorment podrem publicar a Internet o utilitzar a l’Aula Virtual.

Permet reproduir vídeos de múltiples formats, pràcticament en qualsevol navegador o dispositiu portàtil o mòbil, gràcies a la tecnologia d'última generació que utilitza. Docenciavirtual.uv.es és el substitut del ja conegut MMedia (mmedia.uv.es) que ha funcionat des de fa molts anys a la UV.

Poden utilitzar DocenciaVirtual.uv.es el PDI, el PAS, l’alumnat i la resta de la comunitat universitària.

L'aspecte és similar al de qualsevol altre portal de vídeo. Una sèrie de menús, possibilitat de validar-nos amb el nostre nom d’usuari/ària i contrasenya de la UV i diverses seccions on es mostraran els continguts. Podem usar el portal en valencià, castellà o anglès.

 

L’URL que ens dona accés al portal de vídeo és la següent:

https://docenciavirtual.uv.es

DocenciaVirtual també està integrat dins l’Aula Virtual, la qual cosa permet pujar, editar, publicar o utilitzar vídeos també des d'allà.

Una vegada publicats els vídeos, aquests prenen un aspecte professional, i es mostren en una pàgina amb un reproductor modern amb tota la informació associada de metadades completades pels usuaris/àries.

https://uveg.atlassian.net/wiki/spaces/STU/pages/13088660/ES+PORTAL+DE+VIDEO.+docenciavirtual.uv.es

https://uveg.atlassian.net/wiki/spaces/STU/pages/13088597/VA+PORTAL+DE+V+DEO+PER+A+DOC+NCIA+docenciavirtual.uv.es