University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Dijous 16 de desembre pel matí hem rebut a un grup d'estudiants del cicle superior en programació de l'Institut Juan de Garay de València. La visita ha consistit en una presentació sobre la RES i Tirant i després s'ha procedit a visitar tant el CPD del SIUV com el de Tirant.
Dimecres 15 de desembre vam rebre la visita d'un grup d'estudiants del cicle mitjà en Informàtica de l'Institut Juan de Garay de València. La visita va consistir en una presentació sobre la RES i Tirant i una posterior visita guiada a l'interior del CPD de Tirant.
Dijous vam rebre la visita d'un grup d'estudiants d'informàtica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la nostra universitat. La visita ha constat de dues presentacions, una sobre serveis que ofereix el SIUV als estudiants i una altra sobre Tirant i la supercomputació. Després de les xarrades, hem fet visites tant al CPD del SIUV com al de Tirant.
Divendres ens ha visitat un grup d'estudiants de batxillerat i d'un cicle formatiu mitjà en informàtica del IES Henri Matisse. Hem aprofitat per fer-los una presentació amb les dades més rellevants del supercomputador Tirant i una posterior visita a l'interior del seu CPD.
Divendres vam rebre la visita d'un grup d'estudiants del CEP CAJ, del cicle d'Explotació de Sistemes Informàtics. La visita ha consistit en una presentació inicial sobre les característiques i finalitats de Tirant i una posterior visita a l'interior del seu CPD, fent incís en els principals components del CPD i les especificitats en forma de requeriments que aporta la supercomputació.
Divendres han encetat el cicle de visites del curs amb un grup d'estudiants d'Informàtica de la ETSE, alumnes d'una assignatura sobre Computació Paral·lela.
El 20 de maig vam rebre la visita d'estudiants de cicles formatius d'informàtica involucrats en un projecte del Ministeri d'Educació. Els instituts participants venien des de Madrid, Saragossa, Puertollano i València. El SIUV va fer dues presentacions, una sobre Aula Virtual (Dario Roig) i altra sobre Tirant (Josep Sala). Més tard, es va fer una visita a Tirant.
Dimarts hem rebut la visita d'un grup d'estudiants del CEP CAJ, del cicle d'Explotació de Sistemes Informàtics. La visita ha consistit en una presentació inicial sobre les característiques i finalitats de Tirant i una posterior visita a l'interior del seu CPD, fent incís en els principals components del CPD i les especificitats en forma de requeriments que aporta la supercomputació.
Divendres dia 26 de març els alumnes del cicle formatiu d'Informàtica (especialitat xarxes) de l'IES de Font de Sant Lluís van fer una visita a les instal·lacions del SIUV i de Tirant. La visita va començar amb dues xarrades, una més generalista sobre les xarxes del SIUV, a càrrec de Rogelio Montañana, i un altra orientada a la supercomputació i el Tirant feta per Gabriel Aparício.
Dilluns hem rebut una visita molt especial a Tirant dels nostres companys del SIUV. Al voltant de 35 persones han escoltat la presentació, després han fet una visita a la màquina i finalment s'ha acabat amb un dinar de germanor. A més, la visita ha coincidit amb el fet que s'ha batut el rècord setmanal d'hores locals consumides en tota la història de Tirant, amb més de 81.000.
El 26 de febrer els alumnes del cicle formatiu d'Informàtica de l'IES de Abastos ens van fer una visita. Es va començar amb dues xarrades, una sobre el SIUV i les seves funcions (Salvador Roca), i un altra orientada a la supercomputació i Tirant (Alejandro Soriano). El grup va visitar els dos CPD's amb l'ajuda de Gabriel Aparicio i Josep Vicent.
Dijous dia 25 de febrer vam rebre la visita dels alumnes de l'IES de Cullera. La visita va constar de dues xarrades introductòries, una sobre el SIUV i les seves funcions a càrrec de Alejandro Soriano i l'altra sobre les instal·lacions del Tirant per Josep Vicent Sala. Després vam anar a visitar el dos CPD's.
Dijous va vindre un grup d'estudiants del CIPFP Ausiàs March de València per visitar les instal·lacions del SIUV i el Tirant. Vam començar amb dues xarrades, una realitzada per Salvador Roca sobre el SIUV i una altra per Gabriel Aparício sobre Tirant. Després vam procedir a visitar els dos CPDs que hi ha a Burjassot, el general del SIUV i el de Tirant.
Dijous i divendres vam rebre la visita de dos grups d'estudiants del grau en Informació i Documentació de la Universitat de València.