University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Dilluns 15 de desembre hem rebut la visita d'alumnes de l'IES Serpis de València que cursen primer curs del Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa. Després d'una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació els alumnes han tingut l'oportunitat de visitar les instal·lacions del supercomputador Tirant.
Aquest dimecres 21 de maig hem rebut la visita d'alumnes del curs d'Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics de l'acadèmia Campus Aula de Burjassot. Els alumnes del curs han tingut l'oportunitat de visitar les instal·lacions del supercomputador Tirant després d'assistir a una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació.
Dilluns 19 de maig hem rebut la visita d'alumnes d'un curs d'informàtica del SERVEF. Aquests alumnes han tingut l'ocasió de visitar tant les instal·lacions del supercomputador Tirant com les del CPD de la UVEG.
Dimecres 14 de maig hem rebut la visita d'alumnes del Centre Integrat Públic de Formació Professional Mislata. Els visitants han tingut l'ocasió de visitar el CPD de Tirant després d'assistir a una xarrada sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació.
El divendres 9 de maig hem rebut la visita d'estudiants de Formació Ocupacional de Muntatge i Reparació de Sistemes Microinformàtics de l'acadèmia Campus Aula de Burjassot. Els estudiants han assistit a una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació i després han tingut l'oportunitat de visitar les instal·lacions de Tirant.
Aquest dimecres 16 d'abril hem rebut la visita d'alumnes de l'IES Henri Matisse de Paterna que cursen el Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. Els alumnes han pogut visitar les instal·lacions de Tirant després d'assistir a una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació.
El dimarts 15 d'abril hem rebut la visita de companys del personal d'administració i serveis de la UVEG que estan realizant el Master de Gestió Universitària. Hem procedit a visitar les instal·lacions del CPD de la Universitat i de Tirant i els hem explicat la importància de la informàtica en la gestió diària de la institució.
Aquest dilluns 14 d'abril hem rebut la visita d'alumnes de Cicles d'Informàtica del IES Camp de Morvedre. Després de l'habitual presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació hem procedit a visitar les instal·lacions de Tirant.
Dimecres 9 d'abril ens han visitat els alumnes de PQPI de l'IES Orriols de València. En primer lloc vam oferir una presentació als alumnes sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació per a continuació visitar les instal·lacions del supercomputador Tirant.
Aquest dilluns 7 d'abril per la vesprada hem rebut la visita d'estudiants de Cicle Formatiu d'Informàtica del centra Campus Aula de Burjassot. Els visitants han assistit a una xarrada sobre la infraestructura de xarxa de la UVEG per, posteriorment, visitar el CPD de la Universitat.
Aquest divendres 28 de març hem rebut la visita d'estudiants de 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa. Els assistents a banda de visitar les instal·lacions del supercomputador Tirant han assistit a una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació i la infraestructura de xarxa de la UVEG.
Dilluns 24 de març hem rebut la visita dels estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Microinformàtica i Xarxes. Els assistents van rebre una detallada presentació sobre la XES i Tirant a més d'una presentació sobre la infraestructura de xarxa de la UV.
Divendres 14 de març hem rebut la visita dels alumnes del CIPFP Ausiàs March de València. Després d'una introducció a la Supercomputació en general i la Xarxa Espanyola de Supercomputació hem procedit a visitar les instal·lacions físiques de Tirant.
Dijous dia 13 hem rebut la visita d'un grup d'estudiants del Centre de Formació SOLVAM de Quart de Poblet. Després d'una presentació sobre la xarxa de la UV i una introducció a Tirant i la Xarxa Espanyola de Supercomputació hem procedit a visitar el CPD de Tirant.
Dilluns 10 de març hem rebut la visita dels estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Microinformàtica i Xarxes. Els assistents van rebre una detallada presentació sobre la XES i Tirant a més d'una presentació sobre la infraestructura de xarxa de la UV. Després vam procedir a visitar el CPD de Tirant.
Dilluns 3 de març hem rebut la visita dels estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Microinformàtica i Xarxes de l'IES Serra Perenxissa. Els assistents van rebre una detallada presentació sobre la XES i el supercomputador Tirant a més d'una presentació sobre la infraestructura de xarxa de la UV. Després vam procedir a visitar el CPD de Tirant.
Dimecres 26 de febrer per la vesprada hem rebut la visita d'un grup d'estudiants de la Nau Gran. Els assistents han rebut informació sobre els serveis que la UV presta als alumnes així com sobre la XES i els serveis que s'ofereixen a la comunitat investigadora mitjançant màquines com Tirant. Per últim, s'ha procedit a visitar les instal·lacions del CPD de Tirant.
Hem rebut la visita d'un nombrós grup d'estudiants de Cicle Formatiu del IES Enric Valor de Pego. La visita ha inclós una presentació sobre Tirant i altra sobre la xarxa de la UV. Al acabar, hem procedit a visitar els CPDs de Tirant així com el de la UV on han pogut veure tot l'equipament informàtic i de comunicacions.
Dilluns 13 de gener hem rebut la visita dels alumnes del CIPFP Ausiàs March de València. Després d'una introducció a la Supercomputació en general i la Xarxa Espanyola de Supercomputació hem procedit a visitar les instal·lacions físiques de Tirant.