University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Divendres 16 de desembre vam rebre la visita dels estudiants de l'assignatura d'informàtica del Grau d'Informació i Documentació de la UV. Els estudiants van tindre l'oportunitat de visitar el Centre de Dades de la Universitat així com les instal·lacions de Tirant.
Dijous 1 de desembre vam rebre la visita dels estudiants del CAJ. Els assistens van rebre una presentació dels serveis universitaris que gestiona el SIUV, així com una descripció de la important xarxa de la UV. Després vam procedir a visitar el CPD del SIUV.
Divendres 4 de novembre vam rebre la visita d'un nombrós grup d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la UV. Els alumnes van rebre una detallada presentació dels serveis que ofereix el SIUV a la comunitat universitària així com la habitual presentació que oferim sobre Tirant i la XES. Després vam procedir a visitar el CPD de Tirant i del SIUV.
El dijous 3 de novembre vam rebre la visita dels estudiants de l'IES Font de Sant Lluís. A banda de visitar Tirant i escoltar la xarrada de la Unitat de Supercomputació de la UV sobre la XES, també van assistir a una presentació del Grup de Xarxes de la UV.
El dijous 21 d'octubre vam rebre la visita dels estudiants de l'IES Font de Sant Lluís. A banda de visitar Tirant i escoltar la xarrada de la Unitat de Supercomputació de la UV sobre la XES, també van assistir a una presentació del Grup de Xarxes de la UV.
Dijous 14 de juliol vam rebre la visita de membres de l'associació "Red del Sur" de la Universitat de Granada (organitzada pel departament d'Arquitectura i Tecnologia dels Computadors). Els visitants estaven molt interessats en la computació d'altes prestacions. Vam realitzar una visita al CPD del SIUV i de Tirant.
Dijous 2 de juny ens va visitar un grup d'estudiants de l'Institut d'Ensenyament Secundari Sant Vicent Ferrer d'Algemesí. Van ser al voltant d'una quinzena d'estudiants els que van estar presents en la xarrada sobre Tirant i la posterior visita a l'interior del CPD.
Dimecres 1 de juny vam rebre la visita del CIPFP Ausiàs March. Primerament vam realitzar una presentació a l'aula del SIUV on vam explicar el context de supercomputació on es troba Tirant i després vam procedir a una visita a l'interior del CPD de Tirant.
Dimecres hem rebut la visita d'un grup d'estudiants del CAJ, del cicle d'Explotació de Sistemes Informàtics. La visita ha consistit en una presentació inicial sobre les característiques i finalitats de Tirant i una posterior visita a l'interior del seu CPD, fent incís en els principals components del CPD i les especificitats en forma de requeriments que aporta la supercomputació.
Divendres 20 de maig vam rebre la visita d'un grup d'estudiants de l'assignatura d'informàtica de 3r d'ESO de l'institut de Benicalap de València. La visita va consistir en una visita guiada l'interior del CPD de Tirant i una posterior presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació i Tirant.