University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Hem rebut la visita d'estudiants de diverses titulacions que cursen l'assignatura "Enginyeria, societat i universitat". Els alumnes han assistit a una presentació sobre supercomputació. Posteriorment hem procedit a visitar el CPD de Tirant.
Dilluns 9 de desembre hem rebut la visita de estudiants dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Informàtica de l'IES Font de Sant Lluís. Després d'una introducció a la Xarxa Espanyola de Supercomputació i a Tirant s'ha procedit a la visita del CPD del supercomputador.
Dijous 22 de novembre, hem rebut la visita d'un grup d'alumnes del centre Campus Aula de Burjassot. Els estudiants que cursen actualment Cicles Formatius de Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics, Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i Desenvolupament d'Aplicacions Web han assistit a una presentació sobre Tirant i la XES.
Dilluns hem rebut la visita d'un grup d'alumnes d'informàtica de la UV matriculats en l'assignatura d'algorismes paral·lels. Els alumnes han visitat els equips de supercomputació de la Universitat de València, tant el Tirant en el seu propi CPD com la resta d'equips hostatjats al CPD del SIUV.
Dijous 16 de maig ens va visitar un grup d'estudiants de l'Institut d'Ensenyament Secundari Sant Vicent Ferrer d'Algemesí. Aquests estudiants del Grau Mitjà d'Informàtica van tindre l'ocasió de visitar tant el CPD de Tirant com el CPD de la Universitat. També van assistir a una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació.
Dilluns 25 de març vam rebre la visita dels estudiants de l'IES Camp de Morvedre. Els estudiants van assistir a una presentació sobre la XES i el node Tirant de la UV. Posteriorment van visitar el CPD de Tirant per veure físicament la màquina així com tota la infraestructura que requereix.
Dijous 21 de març vam rebre la visita dels estudiants del CAJ. Els assistents van rebre una detallada presentació sobre la XES i el supercomputador Tirant. Després vam procedir a visitar el CPD del Tirant on van poder veure en primera persona les característiques físiques del supercomputador.
Dilluns 11 de febrer hem rebut la visita dels estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Informàtica de l'IES Font de Sant Lluís. Després d'una introducció a la Xarxa Espanyola de Supercomputació i a Tirant s'ha procedit a la visita del CPD del supercomputador.
Divendres 8 de febrer hem rebut la visita dels estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Informàtica de l'IES Font de Sant Lluís. Després d'una introducció a la Xarxa Espanyola de Supercomputació i a Tirant s'ha procedit a la visita del CPD del supercomputador.
Divendres hem rebut la visita d'un grup d'estudiants del Centre de Formació SOLVAM de Quart de Poblet. Després d'una introducció a Tirant i la XES hem procedit a visitar el CPD de Tirant així com el del SIUV on han pogut veure els altres supercomputadors de què disposa la Universitat així com la resta d'equipament informàtic amb que compta la UV.
Dimarts 29 de gener vam rebre la visita dels estudiants de 4rt d'ESO del col·legi Santa Maria d'Alboraia que cursen l'especialitat en Ciències. Els assistents van veure una presentació sobre la nova màquina Tirant i la Xarxa Espanyola de Supercomputació. Després es va procedir a una visita de les instal·lacions.