University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Aquest divendres 30 de gener hem rebut la visita d'estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa de l'IES Font de Sant Lluís de València. Després d'una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació van tindre l'ocasió de visitar tant les instal·lacions de Tirant com el CPD de la UVEG.
Dilluns 26 de gener vam rebre la visita d'estudiants de Cicle Formatiu de Grau Superior d'Informàtica de l'acadèmia Aula Campus de Burjassot. En primer lloc els estudiants van assistir a una presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació per després visitar el CPD del supercomputador Tirant.
Divendres 16 de gener van vindre a visitar Tirant alumnes del cicle mitjà d'informàtica de l'IES Font de Sant Lluís de València. Després de l'habitual presentació sobre la Xarxa Espanyola de Supercomputació vam procedir a visitar les instal·lacions de Tirant.
Aquest divendres 9 de gener hem rebut la visita d'estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Microinformàtica i Xarxes del Centre d'Ensenyaments Professionals CAJ de València. En primer lloc han assistit a una presentació sobre la infraestructura de xarxa de la UVEG per després procedir a visitar les instal·lacions del CPD de la Universitat.