Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • investigacio

El Institut Universitari d’Estudis de la Dona de la Universitat de València (IUED) és un institut d'investigació interdisciplinària compost per professorat, investigadors/as i estudiants de Postgrau, que explica així mateix amb la col·laboració d'altres persones docents i investigadores amb les quals manté relacions científiques i comparteix projectes o línies d'investigació.

El IUED manté col·laboracions amb entitats acadèmiques i institucionals: l'Institut de la Dona (Ministeri de Sanitat, Assumptes Socials i Igualtat), la Direcció General de la Dona de la Conselleria de Benestar Social (Generalitat Valenciana), l'Associació Universitària d'Estudis de les Dones (AUDEM), Edicions Càtedra (Col·lecció Feminismes) i diverses Universitats espanyoles, europees i americanes.

Organització interna de l'Institut

El personal de l'Institut està compost pel professorat de la Universitat de València, els investigadors adscrits al mateix, l'estudiantat de Tercer Cicle vinculat a les línies de recerca de l'Institut i el personal d'administració i serveis corresponent.

D'altra banda, l'Institut compta, com a col·laboradores, amb totes aquelles persones docents i investigadores que tinguen algun tipus de vinculació estreta en l'Institut, amb la finalitat de propiciar intercanvis, establir relacions científiques i sostenir projectes o línies de recerca específiques.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies