Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • ARTEC
Aquests projectes desenvolupats amb diferents empreses tenen com a objectiu comú la realització de visualitzacions de dissenys arquitectònics d'edificis .
Descripció

Aquestes visualitzacions permeten una exploració exhaustiva dels dissenys i permeten que client i arquitecte puguin decidir sobre la base comuna i objectiva l'adequació de les decisions arquitectòniques de manera que aquestes recullin de forma adequada l'ús planejat pel client .

Universitat de València- Carrer de la Nau.

Aquest projecte representa l'antiga universitat de València situada al carrer de la Nau i el projecte de remodelació. Aquests projectes desenvolupats amb diferents empreses tenen com a objectiu comú la realització de visualitzacions de dissenys arquitectònics d'edificis. Aquestes visualitzacions permeten una exploració exhaustiva dels dissenys, permetent que client i arquitecte puguin decidir sobre una base comuna i objectiva l'adequació de les decisions arquitectòniques, facilitant que aquestes recullin de forma adequada l'ús planejat pel client.

   

 

Edifici ADEIT

Aquest projecte va ser desenvolupat en col·laboració amb l'associació ADEIT. El projecte es basa en el desenvolupament d'un passeig lliure per l'interior d'un edifici de 5 pisos. L'objectiu va ser avaluar i detectar de forma ràpida possibles problemes en el disseny de l'arquitectura proposada. Es van utilitzar tècniques de radiositat per millorar la qualitat visual. Per assegurar un passeig interactiu per l'edifici va ser necessari incloure precalculos de visibilitat dels detalls dels diferents detalls del model.

   

Data d'inici
1999 Febrer
Data de finalització
2000 Febrer