Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • ARTEC
Aquest projecte s'emmarca dins la línia de treball en visualització immersiva d'alta qualitat. Desenvolupat en col · laboració amb l'empresa de material ferroviari ALSTOM..
Descripció

 

Es pretén avaluar en fase de disseny l'aspecte, ergonomia i impacte urbanístic d'un disseny de metro lleuger per a la línia 5 del metro de València (Balcón al Mar).

 

Aquest projecte s'emmarca dins la línia de treball en visualització immersiva d'alta qualitat. Desenvolupat en col · laboració amb l'empresa de material ferroviari ALSTOM pretén avaluar en fase de disseny l'aspecte, ergonomia i impacte urbanístic d'un disseny de metro lleuger per a la línia 5 del metro de València (Balcón al Mar).

Aquest sistema permet avaluar de manera directa i interactuant amb el entorns dels aspectes més controvertits d'un projecte d'aquesta envergadura i el seu impacte sobre la zona urbana a la qual afecta, de manera que les decisions finals puguin estar basades en dades més objectives.

 

   

Data d'inici
1998 Febrer
Data de finalització
2000 Febrer
Entitats col·laboradores:

ALSTOM