Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

  • LSYM
La plataforma de simulació utilitzada pel LSyM per als seus simuladors és el model T2S de l'empresa CKAS Mechatronics Pty Ltd. L'objectiu principal és aconseguir que l'usuari percebi una major sensació de realisme i immersió durant l'aprenentatge.
Ampliant el seu camp de creació de simuladors, LSyM ha desenvolupat un conjunt de simuladors formatius basats en les noves tecnologies web. Aquests simuladors estan centrats en l'àrea de la construcció civil, executant-se de forma remota a través del navegador web.
La grua Mafi és un cap tractora per l'estiba i desestiba de plataformes de camió (remolcs) en els ferris. És una màquina amb una gran maniobrabilitat i potència. L'operari de la grua Mafi ha de conèixer bé la conducció d'aquesta maquinària per poder deixar la càrrega en posicions del vaixell que en ocasions resulten de gran dificultat.
Els simuladors de trens són eines perfectes per al problema d'entrenar diferents col·lectius que treballen conjuntament en les tasques de control de trànsit, conducció i manteniment. El simulador de tramvia està basat en la xarxa de vies de la ciutat de València, podent adaptar-se a qualsevol traçat.