Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

2ª Edició del Curs de Formació de Formadors

  • 9 d’abril de 2024
poster

El 9 d'abril del 2024 comença la 2ª edició del Curs de Formació de Formadors en Seguretat Viària a Iberoamèrica amb certificació Universitària, la direcció acadèmica del qual va a càrrec de l'INTRAS.

Els professors Luis Montoro (director del curs), Francisco Alonso, Ignacio Lijarcio i Sergio Useche formen part de l'equip docent.

Desenvolupat per la Universitat de València a través de l'INTRAS, l'Associació Iberoamericana de Centres d'Educació i Formació Vial i l'Institut de Seguretat i Educació Vial ISEV està dirigit a personal dedicat a la Formació de Conductors i àrees afins.

El Curs de formació vial per a instructors de conducció pretén desenvolupar i aplicar una estratègia de formació consolidada en l'àmbit de la seguretat viària, que contribueixi a pal·liar el greu problema de sinistralitat vial que hi ha a Llatinoamèrica oferint un contingut multidisciplinari per part de reconeguts especialistes professionals de diferents països, cosa que dóna al programa caràcter internacional.