Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Premi "Dona i Gestió del Trànsit" 2021

  • 27 de desembre de 2021
Image de la noticia

El Secretari General d'Associació d'Enginyers de Trànsit i Tècnics de Mobilitat, Jaime Huerta, juntament amb el Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, han lliurat el Premi "Dona i Gestió del Trànsit" 2021 a la Secretària Autonòmica d'Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, Sra. María Pérez Herrero, en un acte celebrat el 27 de desembre de 2021 a la seu de la dita Conselleria.

Organitzats per l'Associació d'Enginyers de Trànsit i Tècnics de Mobilitat, els Premis Dona i Gestió del trànsit es van crear com a agraïment a la tasca realitzada per aquelles dones que des de l'Administració, la Universitat i l'Empresa privada treballen per la Seguretat Viària i, a especial, impulsen l'enginyeria de Trànsit a Espanya. D'aquesta manera, l'Associació pretén atorgar el paper meritori a les dones que duen a terme aquesta tasca durant tots aquests anys i que fins fa relativament poc temps no havien tingut gairebé reconeixement.