Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Teoria de presa de decisions en l'UCE de República Dominicana

  • 11 de setembre de 2020
Image de la noticia

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, comença a impartir l'assignatura Teoria de presa de decisions en la Universidad Central del Este, de la República Dominicana, dins el programa d'intercanvi entre aquesta Universitat i la Universitat de València.

Teoria de Presa de Decisions tracta d'l'estudi de la teoria de decisions des d'una perspectiva racional. És una assignatura teoricopràctica de l'àrea d'Administració d'Empreses i Enginyeria Industrial, l'objectiu és propiciar el desenvolupament de competències per a l'anàlisi de l'entorn i les condicions existents entre diverses opcions que facilitin el procés de presa de decisions òptimes i involucra elements, característiques , factors, eines i criteris per a l'elecció de les millors alternatives. Els docents com a facilitadors de l'procés planifiquen i orienten a l'alumne en la construcció d'un aprenentatge autònom i significatiu, el qual posa de manifest a través de treballs estructurals sobre oportunitats de millores dins d'una empresa o projectes genuïns que involucrin comparacions i posterior elecció del millor curs d'acció. Aquestes activitats seran avaluades sota els criteris de la creativitat, qualitat i autenticitat d'aquestes.