University of Valencia logo Logo Logo del portal

Fins al 31 de març es podrà visitar l'exposició itinerant en l'IES Ausiàs March de Manises sobre l'Aprenentatge-Servei (ApS) en la qual participa la UV

  • March 9th, 2022
Image de la noticia

Més de 40 docents de 25 departaments de 14 Facultats d'àrees de coneixement tan dispars com Biologia, Dret, Farmàcia, Filosofia, Fisioteràpia, Magisteri, Medicina, Psicologia, Química o Socials de la UV participen en aquesta exposició itinerant coordinada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en l'IES Ausiàs March de Manises.

L'exposició consta de 14 panells i estaran fins al 31 de març en l'IES Ausias March de Manises. El mes d'abril l'exposició s'emportarà a l'IES El Quint de Riba-roja de Túria. Amb aquesta exposició, la Universitat de València vol posar de manifest l'esforç dels seus docents per implementar una visió de la docència més enllà de les aules.

L'aprenentatge servei (ApS), com a manera d'impartir docència mitjançant una metodologia innovadora, de cooperació entre estudiants, professorat i societat, s'està obrint camí, a poc a poc, en el nostre ensenyament universitari.

Images: