University of Valencia logo Logo Logo del portal

La Universitat de València, present a la V Trobada de la Comunitat Valenciana sobre l'ApS

  • March 6th, 2020
Image de la noticia

El passat dissabte 7 de març es va celebrar, a Quart de Poblet, la V Trobada de la Comunitat Valenciana sobre l'ApS, amb el lema "Construïm comunitat amb l'ApS".

L'objectiu d'aquesta trobada anual és la de formar e intercanviar informació i reflexions sobre experiències d’Aprenentatge-Servei realitzades a la Comunitat Valenciana. Enguany van convidar a presentar els seus projectes, junt a altres experiències de centres educatius del nostre territori i que havien guanyat algun premi nacional en la convocatòria de l'any passat, a un grup d'estudiants de la Universitat de València que participen en els projectes d'innovació educativa amb dinàmica ApS. Els projectes presentats en la trobada són bioApS (coordinat pels professor Xavier Ponsoda) i BPoD (coordinat pel professor José Manuel Torres), del departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física de la Facultat de Ciències Biològiques.
 
La Jornada sobre l'ApS Comunitat Valenciana l'organitza cada any el Grup Territorial d'Aprenentatge i Servei amb col·laboració del CEFIRE.