University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

UVApS estarà present el 25 d'abril en la Jornada Aprenentatge-Servei de la UAM

  • April 11st, 2018

El professor Óscar Chiva (UJI), codirector de UVApS, junt a la professora María Jesús Martínez Usarralde (UV), participarà el proper dia 25 d'abril en la Jornada Aprenentatge-Servei en Activitat Física i Esport que es desenvoluparà a la Universitat Autònoma de Madrid.

El professor Chiva participarà en una taula d'experts en la qual es parlarà sobre el "Panorama del ApS en AFD a Espanya". En ella també estaran Enrique Rivera (UGR), Mercedes Ríos (UB), María Teresa Vizcarra (UPV-EHU) i Higinio Arribas (UVA).

El projecte UVApS, Universitats públiques valencianes pel ApS, és una iniciativa de la UV amb la qual s'ha creat una xarxa d'innovació educativa per coordinar accions de difusió, acció i recerca de la metodologia Aprenentatge-Servei a les universitats valencianes. 

Més informació sobre la Jornada: http://ir.uv.es/iSqv3ax

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy