Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Arqueologia Logo del portal

Blog

 • Persépolis

  El Día de la Arqueología 2016 se celebrará este viernes 29 de julio

  26 de de juliol de 2016

  El Día de la Arqueología 2016 se llevará a cabo este próximo viernes 29 de julio y los organizadores invitan a participar a todas las personas vinculadas con la profesión, ya se de una forma académica, profesional o voluntaria.

 • Arqueologia marina

  Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic"

  13 de de juny de 2016

  El 4 de juliol tindrà inici el Diploma de postgrau "La documentació i la preservació del patrimoni cultural subaquàtic" anima't i fes ja la preinscripció, queden poques places lliures

 • Emili Aura, nou director del Centre Internacional de Gandia

  8 de de juny de 2016

  El vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, ha anunciat el nomenament d’Emili Aura, director del Màster en Arqueologia, catedràtic de Prehistòria i professor titular del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Facultat de Geografia i Història, com a nou director del Centre Internacional de Gandia en substitució de Josep Montesinos.

 • facebook arqueologia

  Novetats Màster: remodelament web i xarxes socials

  16 de de maig de 2016

  El nou disseny web és més intuïtiu i visual i a més està acompanyat i potenciat per les noves xarxes socials del Màster

 • Arqueòleg manejant instrumental científic

  Sobre el disseny d’intervencions arqueològiques en el Màster en Arqueologia de la UV

  5 de d’abril de 2016

  A l’assignatura de Disseny d’Intervencions Arqueològiques inclosa en el pla d’estudis del Màster en Arqueologia de la Universitat de València t'introduiràs tant con en els mètodes, tècniques i procediments del disseny com en la gestió de les intervencions arqueològiques.

 • Patrimoni cultural d'Alacant (Altea)

  Els ajuntaments d'Alacant es reuniran per la gestió del patrimoni cultural

  8 de de març de 2016

  La direcció general de Cultura i Patrimoni convoca a tots els ajuntaments de la província d'Alacant a una jornada en la qual s'abordaran criteris sobre la gestió del patrimoni cultural valencià.

 • El Puntal dels Llops, de Tarraconensis

  El Puntal dels Llops rebrà 30.000 euros de la Diputació de València

  4 de de març de 2016

  L’ajuntament d’Olocau rebrà 30.030 euros de la Diputació de València per a la conservació i la promoció del poblat emmurallat “El puntal dels Llops”, inclòs en la Ruta dels Ibers i declarat BIC (be de interès cultural) el passat 13 de gener.

 • Cartell de l'activitat

  Desmuntant Lara Croft. Dones, Arqueologia i Universitat

  3 de de març de 2016

  “Desmuntant Lara Croft. Dones, Arqueologia i Universitat” és la monografia produïda per els companys d’Espiera la qual va ser publicada a SAGVUNTVM com a volum extra.

 • Libisosa, de Mapas España, en Lezuza

  Lezuza acull un rellevant congrés internacional d'arqueologia

  1 de de març de 2016

  La localitat de Lezuza, en Albacete, acollirà l'abril vinent, entre els dies 22 i 24, el destacat congrés internacional d'arqueologia “Cultura Material Romana en la Hispània Republicana. Contextos privilegiats i estat de la qüestió”. L'esdeveniment se celebrarà al Centre Soci-Cultural Agripina, seu de la col·lecció museogràfica del jaciment arqueològic de Libisosa.

 • Alumna del Màster en Arqueologia realitzant pràctiques

  Quines assignatures cursaré en el Màster en Arqueologia?

  16 de de febrer de 2016

  En el Màster en Arqueologia s'imparteixen un total de 48 crèdits obligatoris i 12 crèdits optatius que s'inclouen en un pla d'estudis que es proposa atendre a la demanda professional i investigadora en les diferents especialitats arqueològiques, proporcionant les eines metodològiques i teòriques necessàries tant pel que fa al reconeixement i classificació de materials, com a l'activitat de camp, laboratori i posterior tractament de dades.