Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • Convocatòria per a projectes fílmics en postproducció

  14 de de juny de 2017

  El WIP Latino 2 obre la seua convocatòria per a projectes fílmics en etapa de postproducció. El programa se celebrarà el 3 de novembre en el marc del Film Festival a Los Angeles.

 • Cinc escenes representatives de la història del cinema

  9 de de juny de 2017

  La història del cinema ha deixat nombroses escenes per a la posteritat. Per això, triar un nombre determinat d'entre la gran quantitat de pel·lícules que existeixen no és gens fàcil. Us deixem la selecció de cinc grans escenes que sens dubte són representatives de la història del cinema.

 • Trucs per filmar el teu primer producte audiovisual

  6 de de juny de 2017

  Si ets un apassionat de l'audiovisual, segur que ja has sentit moltes vegades la inquietud per filmar el teu propi producte. Però el primer projecte (documental, curtmetratge...) sempre genera dubtes. Et revelem alguns consells pràctics perquè la teua primera experiència siga satisfactòria.

 • Saps quina pel·lícula va ser la primera a color?

  3 de de maig de 2017

  El cinema i les tècniques cinematogràfiques han evoluciont des que en el segle XIX es projectaren ja els primers films. Gaudir d'una pel·lícula ara en alta definició i a color és habitual, però haver estat pioner té un valor afegit. Saps quina va ser la primera pel·lícula a color? T'ho expliquem!

 • fuente: flickr

  Els set ingredients per preparar un bon 'pitch'

  26 de d’abril de 2017

  Et poses nerviós a l'hora de fer un pitch? En el sector audiovisual saps que són moltes les proves en les quals probablement t'hauràs d'afrontar a aquest tipus de discurs. Si vols millorar la teua tècnica, segueix llegint perquè et donem 7 claus.

 • Aquests són els cinc consells per crear contingut audiovisual en Internet

  3 de d’abril de 2017

  No és cap sorpresa que Internet ha modificat la manera en la qual el cervell humà llegeix els textos. Les particularitats del llenguatge en Internet i l'auge d'allò multimèdia han catapultat al vídeo com un dels formats estrela. Per això, dominar el procés de producció audiovisual és importantíssim per triomfar en Internet. Si vols traure el màxim potencial als teus vídeos, ací et donem cinc claus.

 • Labguion Fuente: www.labguion.com/

  Arrenca el V Laboratori Internacional de Guió a Colòmbia

  23 de de març de 2017

  Ja està oberta la convocatòria per participar a la V edició del Laboratori Internacional de Guió a Colòmbia. Fins el proper 30 d'abril està obert el termini d'inscripció.

 • Valencia Negra

  Arriba la IV edició de 360ºVLC NEGRA, el certamen de curtmetratges

  13 de de març de 2017

  El cap de setmana de l'1 i 2 d'abril la ciutat de València acollirà la IV edició de 360ºVLCNEGRA on els concursants hauran de guionitzar, rodar i editar un curtmetratge, que compartirà un objecte comú en les històries, en tan sols 36 hores. Ja està obert el termini d'inscripció! 

 • Chicas Malas

  Se senten representades les dones amb els estereotips que apareixen al cinema?

  6 de de març de 2017

  Una recent investigació duta a terme per experts del Regne Unit i els Estats Units revela que els estereotips amb què les dones apareixen en cinema i televisió allunyen cada vegada més al públic femení de consumir els productes audiovisuals.

 • cinesin

  Sabies que treballar en el mitjà audiovisual modifica el comportament visual?

  3 de de març de 2017

  La revista Scientific Reports, del grup Nature, ha publicat un article en el qual s'afirma que el muntatge audiovisual afecta la freqüència de parpelleig dels espectadors i revela que els professionals del mitjà  tenen un comportament visual diferent a la resta de persones.