Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

"Gràcies al seu caràcter pràctic, podem desenvolupar els nostres projectes i aprendre com funciona la producció de continguts"

Joanna Maria Sowa

7 de de març de 2016

Joanna Maria Sowa

Gdansk, Polonia

El meu interès pel món audiovisual va començar fa quatre anys quan per primera vegada vaig tenir l'oportunitat de participar en un rodatge professional. Un projecte de curtmetratge que va nàixer com un simple exercici de classe es va convertir en una col·laboració entre alumnes i una productora valenciana. Arran d'aqueixa experiència vaig poder seguir aprenent al mateix temps que treballava com script.

Per a ampliar els meus coneixements i aplicar-los de forma pràctica vaig decidir estudiar el Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals, un postgrau enfocat al desenvolupament i la producció de diferents formats per als mitjans de comunicació. Sóc graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, amb la qual cosa la meua decisió de continuar estudiant en aquesta universitat ha sigut natural.

Vaig decidir estudiar el Màster per a ampliar els meus coneixements i aplicar-los de forma pràctica

El Màster ofereix sobretot un acostament professional al món de l'audiovisual, fent especial èmfasi en la creativitat dels alumnes i el seu contacte amb diversos especialistes en el camp de la comunicació. Gràcies al seu caràcter pràctic, podem desenvolupar els nostres propis projectes i aprendre com funcionen els processos de producció de continguts.

A més, el fet d'estudiar en un grup bastant reduït i internacional resulta interessant per a posar en comú les diferents perspectives i punts de vista que tenim no solament sobre la nostra especialitat, sinó també sobre el món en general.