Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

"Ser creatiu, la clau d'aquest màster"

Laia Vidal Morata

23 de de novembre de 2015

Laia Vidal Morata
València, Espanya


La sensació que em desperta des d'un primer moment és que se li posa gran obstinació en què siga un màster amb molta professionalitat, per diversos factors, en primer lloc, el que a més dels propis professors de la matèria coneguem professionals externs del sector ens ofereix un punt de vista fora de l'àmbit educatiu, a més de l'oportunitat de conèixer grans professionals que no vénen a explicar-te com van arribar allí, sinó que vénen a impartir-te una classe; açò és una diferència important a ressaltar.

Provinc del grau en Belles Arts, on deixant en un segon pla tot allò que cursem (pintura, escultura, disseny, etc.), el punt més important en el qual ens centrem és el desenvolupament de la creativitat, o més aviat, les tècniques per a “facilitar-la”. Crec que aquest és un punt que es vincula bé amb el Màster en Continguts i Formats Audiovisuals. Canvi de format, però mateix concepte: ser creatiu.

Què espere d'aquest màster? És complicat saber què s'espera de les coses, en primera instància, i és de l'única cosa que estic segura, espere que complemente els meus estudis de grau. D'altra banda, d'una manera més àmplia, m'interessa la publicitat. He treballat en un estudi de disseny gràfic i em va agradar aquell sector, però, no obstant, em desperta més interès l'audiovisual publicitari. M'agrada la idea de què un concepte vaja a passar a una peça audiovisual on es veu representat aquest concepte “en moviment” amb vida; açò et permet coses que el vector no et permetia. Sense menysprear en cap moment, per descomptat, les qualitats del disseny, doncs ja dic, en tot moment parle de complementar, no substituir. Açò m'ofereix aquest màster en Continguts i Formats Audiovisuals.