Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament Logo del portal

JORNADA DEL MÀSTER DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DINS DEL FÒRUM D'OCUPACIÓ DE LA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA DE LA UV

  • 7 de març de 2022
Image de la noticia

El passat dijous 24 de febrer de 2022 va tindre lloc a la Facultat de Geografia i Història el fòrum d'ocupació. Dins del seu extens programa d'actes i sessions, es va fer una jornada on va estar present el Màster de Cooperació al Desenvolupament.

En aquesta sessió, en què van participar antics alumnes del MCAD, van exposar i debatre amb els assistents sobre els reptes i oportunitats en les sortides professionals gràcies a la seua formació a través del màster. A més, va estar moderada pels codirectors del màster Ana Sales Ten i Javier Serrano Lara.

La jornada va tindre un gran èxit de convocatòria i va poder ser seguida tant de forma presencial com virtual pels alumnes del primer any del màster de cooperació al desenvolupament de la UV, així com alumnes de graus i postgrau de la Facultat de Geografia i Història.

Els/les participants a la sessió van ser:

  • Paqui Martinez Tomas, antiga alumna del màster i que actualment treballa com a tècnica de projectes d'educació per al desenvolupament a la Fundació Musol.
  • Almudena Monzó, antiga alumna del màster i actualment és Tècnica de projectes i responsable de l'àrea d'intervenció social d'Assemblea de Cooperació per la Pau a la Delegació de Pamplona.
  • Josseline Estefania Encunya, antiga alumna del màster i actualment realitza la seva Tesi Doctoral a la UV. Treballa a American Friends service Committee (AFSC) on ocupa el càrrec d'Oficial Regional de monitoratge, avaluació i aprenentatge per a la regió de Llatinoamèrica i el Carib.
  • Alberto Martínez, antic alumne del màster i del doctorat de cooperació de l'IIDL-UV. Actualment treballa com a tècnic de projectes europeus a la Mancomunitat Camp de Túria.
Imatges: