Logo de la Universitat de València Logo Màster en Enginyeria Química Logo del portal

Conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana

  • 19 de gener de 2024
 

L’acord permetrà l’estudiantat del Màster Universitari en Enginyeria Química gaudir d’una major i millor oferta de pràctiques, així com també de línies d’investigació per al Treball de Fi de Màster.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; i la secretària del Col·legi Oficial d’Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana (COIQCV); Noelia Sopeña han escenificat la rubrica del conveni ja signat per la rectora i per la presidenta del COIQCV, Beatriz Ferreira mitjançant el qual l’estudiantat del Màster Universitari en Enginyeria Química augmentarà la seua oferta formativa i acadèmica.

L’acord permetrà que l’estudiantat gaudisca d’una major i millor oferta d’empreses en les que realitzar les pràctiques formatives i completar la seua formació, així com també possibilitarà que aquestes empreses proposen títols per als Treballs de Fi de Màster, de tal manera que l’estudiantat adquirisca competències més ajustades a les demandes del món professional. D’aquesta manera, la titulació esdevindrà més atractiva i interessant per a l’estudiantat atés que permetrà als egressats i egressades estar més preparats i preparades per a ingressar al món professional.

El Màster Universitari d’Enginyeria Química, és un màster professionalitzant i investigador que complementa els estudis de Grau en Enginyeria Química. Impartit des de l’any 2015 a la Universitat, ha ampliat la seua estructuració fins assolir els 90 crèdits ECTS aquest curs 2023-2024. El títol forma i especialitza l’alumne en el camp de l’enginyeria química amb una especial orientació aplicada a entorns laborals i industrials, plasmada tant en el desenvolupament d’unes pràctiques externes curriculars com den la participació en la docència de professionals que desenvolupen la seua activitat en diversos sectors.

En l’acte de signatura del conveni també han participat la vicerectora d’Estudis, Isabel Vázquez; el director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, José Rafael Magdalena; el director del Departament d’Enginyeria Química; Alberto Bouzas; el director del Màster en Enginyeria Química; Vicente Martínez; el subdirector de l’ETSE de Relacions Institucionals, Igualtat i Cultura, Ángel Robles; la subdirectora de l’ETSE d’Organització Acadèmica i Qualitat, Sonia Loras; i la cap de comunicació del COIQCV, Maro Silvestre.

Imatges: